Шановні відвідувачі сайту!

 

Щиро вітаємо Вас на офіційному сайті Золотоніської районної державної адміністрації.

Наш Золотоніський район – це край славних історичних і культурних традицій, важливих історичних подій, це - край сильних, наполегливих, працьовитих, талановитих, мудрих та щирих  людей.

Цей сайт створено для того, щоб ви мали змогу отримувати повну і достовірну інформацію про роботу районної адміністрації, її структурних підрозділів, анонси запланованих заходів, новини про важливі події у житті району.

Сподіваємось, що інформація, яка розміщена на нашій веб-сторінці допоможе краще пізнати наш район, а діловим колам чіткіше визначитися у можливих напрямках співпраці, професійній, підприємницькій, освітній діяльності та у повсякденному житті.

Публічність, відкритість і прозорість – головні принципи нашої роботи.

Актуально

Останні новини

18 Березня, 2024 р., 15:02
 За період з 08 по 14 березня 2024 року, порівняно з попереднім тижнем, рівень захворюваності по району зріс на 5 % (по області – знизився на 6,3 %); все ще фіксується   перевищення епідпорогу на 26,4 %, але ПІК захворюваності вже пройшов.
18 Березня, 2024 р., 14:10
Понад 500 дітей в Україні загинули від російської агресії, ще близько 1300 отримали поранення, кілька сотень зникли безвісти. Тисячі лишилися своїх домівок, втратили близьких, розлучилися з друзями. У кожної української дитини – свій біль від війни, своя історія дорослішання. Кожний може її розповісти.
18 Березня, 2024 р., 11:07
Запрошуємо аграріїв Черкащини 19 березня 2024 року взяти участь в інформаційно-освітньому заході "Нові можливості для аграріїв з Фондом часткового гарантування кредитів у сільському господарстві", який організовує Міжнародна фінансова корпорація (IFC, Група Світового банку) спільно з виконуючим партнером ТОВ "Агріаналітика".

Випадкові фото

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь