Шановні відвідувачі сайту!

Фото без опису

 

Щиро вітаємо Вас на офіційному сайті Золотоніської районної державної адміністрації.

Наш Золотоніський район – це край славних історичних і культурних традицій, важливих історичних подій, це - край сильних, наполегливих, працьовитих, талановитих, мудрих та щирих  людей.

Цей сайт створено для того, щоб ви мали змогу отримувати повну і достовірну інформацію про роботу районної адміністрації, її структурних підрозділів, анонси запланованих заходів, новини про важливі події у житті району.

Сподіваємось, що інформація, яка розміщена на нашій веб-сторінці допоможе краще пізнати наш район, а діловим колам чіткіше визначитися у можливих напрямках співпраці, професійній, підприємницькій, освітній діяльності та у повсякденному житті.

Публічність, відкритість і прозорість – головні принципи нашої роботи.

Актуально

Останні новини

15 Квітня, 2024 р., 10:42
За період з 04 по 11 квітня 2024 року, порівняно з попереднім тижнем, рівень захворюваності по району знизився на 9,8 % (по області – на 9,5%); та нижче епідпорогу на 8,6 %.
15 Квітня, 2024 р., 10:33
 Учасники обговорили основні напрямки роботи та планові завдання на тиждень, а також проаналізували проблемні питання та розглянули пропозиції щодо їх вирішення.
12 Квітня, 2024 р., 15:12
Делеговані повноваження - важлива частина суспільної взаємодії між органами влади  різних рівнів у державі. Добросовісне виконання цих повноважень - запорука добробуту і окремих осіб та громад в цілому. Тож, сьогодні, 12 квітня делегація працівників райдержадмінстрації відвідала Зорівську сільську раду аби надати методичну допомогу з цих питань та перевірити виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади Зорівської сільської ради.

Випадкові фото

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь